Amolyan Magic-esen kezdjük meg a FurmintFebruárt, rögtön a jeles hónap első napján. Kézdy Dani nagyszerű kezdeményezése nyomán országos mozgalommá nőtte ki magát ez a februári furmint-aktivitás, és hát nem utolsó sorban Tokajról is szól a hónap, így mi sem szeretnénk lemaradni. Rögtön két borsorral, két eseménnyel két teljesen más történet mentén boncolgatjuk egyik kedvenc hazai fajtánkat. Az első a maradékcukorról fog szólni, ami Tokajt hajdan híressé tette (a másik egyik kedvenc pincénkről és annak dűlőjéről szól majd, arról később). Az első szólamokban tehát azt járjuk körbe, hogyan tette az édesség, s ez a különleges szőlőfajta Hegyalját naggyá, hogyan lett belőle a világ legjobb természetes (!) édes bora: félszáraztól, késői szüreten át, szamorodni, jégbor, aszú és talán még egy igazán különleges esszencia is pohárba fog kerülni.

Bardon Meszes Furmint 2017
Disznókő 1413 Szamorodni 2013
Degenfeld Andante Furmint
Pajzos Jégbor 2007
Hímesudvar 6 puttonyos tokaji aszú 1993
Esszencia-meglepetés

Az egyedi borkóstoló-élmény ára: 15.900.-
(Melyet a helyszínen készpénzben vagy előre utalással lehet rendezni.)
PONTOS KEZDÉS!

A férőhelyek száma limitált, ezért kérlek, hogy a részvételi szándékod jelezd elérhetőségeinken: +36 20 244 60 97
hello@tokajmagic.hu
vagy FB-üzenetben.

DUGÓSZABÁLY: A hibás palack sajnos mindig benne van a pakliban. Kérlek vedd figyelembe, hogy ezekből a ritkaságokból nem áll rendelkezésre cserepalack a helyszínen és valószínű, hogy később sem (de mindent megteszünk). Ezért, ha bármelyik tétel hibás, nem tudunk másik palackot bontani. Ilyen esetben a belépő legfeljebb 1/6-od részét tudom neked elengedni (két dugós esetén 2/6-od stb…de ilyesmibe jobb bele se gondolni).

Villa Bagatelle
0